Ingredience:
- 1 šalotka
- 1 žlutá cibule
- 360 g bílého tofu (nastrouhaného na hrubo)
- Slunečnicový olej (na smažení)
- Černá sůl (podle chuti)
- Pepř (podle chuti)
- Kurkuma
- 3 lžíce sojové omáčky
- 20 g lahůdkového droždí
- Hrst nasekané čerstvé petrželky
- Krajíc chleba (pro podávání)
Postup:
- Nakrájejte šalotku a žlutou cibuli na kostičky.
- Na pánvi s trochou oleje opečte nakrájenou šalotku a cibuli do zlatova.
- Přidejte nastrouhané bílé tofu.
- Osolte černou solí a opepřete podle chuti.
- Přidejte kurkumu, sojovou omáčku a lahůdkové droždí.
- Míchejte směs v pánvi asi 3-5 minut, nebo dokud není vše dobře promícháno a zahřáté.
- Na závěr přidejte nasekanou čerstvou petrželku a promíchejte.
- Podávejte s opečeným krajícem chleba.
Recept je na 3-4 porce.
Dobrou chuť!